resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 2661
    https://twitter.com/.../1272978272062787586

    fenerbahçelileri burnundan bezdirmiş kişilik. attığım tweetin altı kafayı kıranlarla dolu. 2 sene önce, hatta bırakın 2 seneyi, ligler ara verildiği dönemde bile 'başkanım kalp ben' modundaydılar. tabi bu biraz da 6 senedir herhangi bir kupa sahibi olamamanın verdiği birikimin de patlaması. ancak dışarıdan bakan bizler, zaten başlı başına başarısız bir yönetim sergilediğinin farkındayız. fakat 6 senelik değil de 2 senelik bir şampiyonluk arası vermiş olsalar hala daha ayılamazlardı. en son yine 1989-96 arası dönemde 6 senelik bir şampiyonluk hasreti çektikleri bir dönem olmuş. o yıllardan bu yana en kötü 3-4 senede bir şampiyonluk gören bir camia için epey kötü bir dönem. işin onlar için daha da kötüsü, seneye de bu durum pek değişecek gibi durmuyor.

    çanlar ali koç için çalmaya başlıyor. aziz yıldırım böylesi eleştiri oklarının hedefi olduğunda parayı har vurup harman savurur, transfer şov yapardı. ancak durum şu an farklı. ceza için finansal fair play hazırda bekliyor. ülke ekonomisi zaten kötü, euro almış başını gitmiş. hangi parayla ve hangi şartlarda transfer yapacak, göreceğiz.

    düzeltme: kupa beyi'nin ikazıyla 6 yıl kupa kazanamadıkları* hiçbir dönem olmadığını öğrenmiş oldum, sizlerle paylaşayım. adamlar tarihinin en kötü dönemini yaşıyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın