resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 4445
    daha önce de belirtmiştim, fenerbahçe bu arkadaştan gelecek 20 yılın teknik direktörünü yaratmak istiyor ancak bu adamın yapabileceği en son şey bir takımın tüm sorumluluğunu üstlenmek. ne zaman gerginlik olsa olayı yaratan, olayın göbeğinde olan, tansiyonu tırmandıran kişi bu adam. ve sadece kendinden mesulken bile bu kadar olay çıkartabilen bir adamın tüm bir camianın yükünü kaldırabilmesi, kendini kalkan yapıp camiasını kaosun dışında tutup sakinleştirmesi falan imkansız.

    inşallah fenere teknik adam olur. her sezon en az 5 6 maç ceza yer, takımını sabote eder. anlık göz dönmeleriyle yapacağı hareketler ve takımına yaşatacağı zorlukları da göz önüne alırsak bizler için çok faydalı bir teknik direktör olur.

    diğer camiaların taraftarları tarafından karakter olarak kendisine yakın görülen felipe melonun ise böyle stressli anlarda nasıl tüm takımına kalkan olabildiğini, sadece karşı tarafı sportif sınırlarda kışkırtıp bu durumu kendi lehine kullandığını ise bilmeyen yok. burda konuyu dağıtmışken biricik melomun gözlerinden öpüyorum, gelmeyecek senin gibisi be...
App Store'dan indirin Google Play'den alın