resim
Yaşar Kemal Uğurlu
Görev:Hakem
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 349
    bu sezon statta izlediğim en keyifli maç 3-1 biten alanyaspor ztk rövanş maçıydı.

    bu maçın hakemi de yine yaşar kemal uğurlu'ydu. maç içerisinde alanyaspor'un oyunu soğutmaya yönelik hareketlerini görmezden gelişi, yaptıkları faullere sessizliği ve sinsi hareketleriyle tereyağından kıl çeker gibi yaptı görevini.

    o maçla kaydettim hafızama yaşar kemal'i... kime, nasıl hizmet edeceğini gayet bilerek ve soğukkanlılıkla hareket etti. tıpkı hafta sonu oynanan rizespor maçında olduğu gibi. cemaziyelevvelinin ne olduğu şurada (bkz: #2909802) gayet net şekilde ortaya konulmuş zaten.

    maç sırasında sözlükten arkadaşlarla konuştuğumuz gruba aynen şunu yazdım;

    "ben iyi oynarım, kötü oynarım! sen işini yap kardeşim, oyunun önüne geçemezsin!"

    fakat yaşar kemal zaten oyunun önüne geçmek için çıktı sahaya. rizespor'lu oyuncuların çift dalmalarına müsamaha gösterdi, bariz ofsayt olan ve sonuçlanan (!) pozisyonu yan hakemiyle devam ettirerek oyuncumuzun ayağının kırılmasına sebep oldu. var hakeminin "kardeşim, bunu es geçtin ama buradaki olay sıradan bir çarpışma değil, kontrolsüz hareket!" uyarısına kulaklarını tıkadı, gözlerine mil çekti...

    kabul, biz kötü oynadık... peki sevgili onarılmış çuha, sen bunun hesabını nasıl vereceksin...

    hasan kartal geçen sene bir skandala imza atarak canlı yayında bir beyanat verdi. işte bu beyanattan anlayabilecek adamlar bu onarılmış çuha gibi adamlardır. işaret yerini buldu, delik deşik yerleri bir şekilde onarılmış çuhamız üzerine düşeni yaptı.

    evet senin varlığın onarılmış bir çuhadan fazlası değil yaşar...

    ne yaşar ne yaşamazsın...
App Store'dan indirin Google Play'den alın