• 25
    takımımıza orta sahadan, kaleciden önce katmamız gereken futbolcu türü. bize rakip dünkü gibi* bizi biçtiğinde sinmeyecek aksine karşılık verecek melolar, rakibin içine sadece korku salmak için bile fütursuzca pres yapabilecek umutlar, gerektiğinde hakemin yakasına da yapışabilecek enginler gerek. 2012/2013 sezonunda bu takım 10 kişiyken mersin'i geriden gelip yeniyordu, ordu'yu yeniyordu. şuanki kadromuzda skora, hakeme, rakibe isyan edecek gerekirse anladıkları dilden konuşacak belhanda, donk ve adem dışında kim var? yürüyemeyen feghouli mi, umarsız seri mi, kendi kendine takılan falcao mu? gerekirse arda gelsin, yaşar kemal uğurlu'ya yine posta koysun. bu takıma sırf eskiden büyük takımda oynamış diye taraftar tarafından tapılacak adam değil içinde galatasarayı yaşayan, ben ekran karşısında delirirken sahada delirecek adam gelsin. dün adem'in gördüğü kırmızı kart kabullenememenin, isyanın tezahürüdür. kabullenemeyecek adam gelsin.

    artık sıkıldım. seri bey 24 derece optimal sıcaklık sağlanıp, koşan bir kanat gelirse oynacak da lemina 5 maç üst üste sağlıklı kalacak da feghouli kilolarını verecek de diye düşünmekten. bu formanın hakkını verecek adam gelsin buraya. şovu instagramda değil sahada yapacak adam gelsin. yedek kulübesinde hasan şaş çıldırırken, rakip takımdaki vatandaşı ile şakalaşmayacak adam gelsin.

    ben 90 gündür sonsuz özlemle galatasaray görmeyi nasıl bekliyorsam öyle bekleyecek adam gelsin. ismi arda'ymış, kankası acunmuş umrumda değil. gerekirse yaşı 40 olan melo gelsin. ama benim o 90 günlük umudumu 45 dakikada kaybettikten sonra yaşadığım üzüntüyü aynı şekilde yaşamıyorsa messi olsa da gelmesin. bu takımın en büyük efsanelerinden kalecin için bu maçı yenemiyorsan yenmeyi bırak refleks gösteremiyorsan bu forma büyük geliyor demek ki.

    galatasaray his takımıdır, hissedecek adam gelsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın