• 37977
    "maalesef, emre akbaba gibi muslera'nın da kaval kemiği aşağı yukarı aynı yerden kırıldı. andone'nin de diz bağlarında sorun var. muslera bizim için andone ile birlikte çok önemli bir kayıp. bu kuralın en ağır darbesini yiyenlerden birisi muslera. birçok oyuncu da bu kuralın kadrine uğradı. kabul ediyorum, kural oynat, devam diyor; ama iki oyuncu 1,5 metre bariz ofsaytta olduktan sonra diyelim ki biraz oynattın, 18 içinde ayağının kırılmasına müsaade etme artık. o zaman artık bayrağı çekeceksin. çalacaksın düdüğü. başka yerde çaldığın gibi ona da çalacaksın. kural oynat diyor, 1,5 metre farkla iki kişi ofsayt. nereye kadar oynatacaksın, kırılıncaya kadar mı? maçın önüne geçti bunlar. ayrıca bugün iyi oynamadığımızı söyleyebiliriz. rizespor'u tebrik ederim. "

    "penaltı var mıydı, yok muydu? bizimki olur muydu, olmaz mıydı? artık onu otoriteler değerlendirecektir. iyi oynamadık. rizespor daha çok mücadele etti ve savaştı. bu tabii verilen verilmeyen, olan veya olmayan bazı şeyleri değiştirmez. yaşanması istenmeyen günlerden bir tanesiydi. özellikle oyuncularımızın sakatlığı ve sağlığı için. o yüzden çok üzgünüz. donk ve adem cezalı duruma düştü. sadece üç puan değil, herhalde dört oyuncu kaybettik burada. hayırlısı olsun."

    "tabii ki hiçbir zaman pes etmedik, etmeyeceğiz, devam edeceğiz. bugün burada çok iyi oynayan ve mücadele eden bir galatasaray hocası olarak konuşmak isterdim; ama gerçeği söylemek gerekirse bu benimle oyuncularımın, galatasaraylıların arasında bir konu. sahada beğenmediğimiz gerçekleri söylememiz gerektiğini de unutmamak lazım. hoşuma gitmedi, beğenmedim. demek ki pandemi döneminde zihnen ve bedenen kötüye gitmişiz; ama dediğim gibi kalan maçlarımızda pes etmeyeceğiz. elimizden gelen her şeyi yapacağız. beklemediğimiz, istemediğimiz bir yol kazası oldu. rizespor'un mücadelesini tekrar tebrik ediyorum."

    fatih terim

    (bkz: 14 haziran 2020 çaykur rizespor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın