resim
Mariano Ferreira Filho
Takım:Atlético-MG
Mevki:Sağ Bek
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 2428
    risk alarak başladığımız ikinci devrede arka direğe kanadına gönderilen basit bir ortaya iç güdüsel bir düşünce hamlesi ile rakibine uzak kalması birinci kritik hatası, devamında geriye atılan kısa ve kötü pasa yetişememesi ikinci kritik hatası, sonrasında açılan pasa ayak uzatıp kesememesi ile golü yediren son hatası. 2-0.

    2-0 gerideyiz ve artık hatalı da olsa acele edilmesi gereken dakikalara girmişiz, rakibin köşe noktasından taç kullanmaya gidiyorsun, rakip sıkı sıkı kapalı ve çok da düşünecek bir şeyin yok. olayın sadece topu sahaya sokmak mümkünse de takım arkadaşına ulaştırmak iken uzun uzun düşünüp topu direk rakibin ayağına heleki elin ile atmak nedir dede?

    zaten güç bela topu yarı sahaya getirmişiz atak dönüp dolaşıp sana gelmiş, açacağın orta belki asist olacak iken çoğu açtığın orta gibi bunun da rakibin bel seviyesini geçememesi nedir dede?

    şimdi yaş kemale erdi dede, biz de farkındayız. futbolda beyin önemli bir şey ama vücut götürmezse ne fayda? yaptığın hatalar kanserlik dede, şakalarınla lütfen öldürme bizi dede!

    (bkz: 14 haziran 2020 çaykur rizespor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın