resim
Ahmet Yılmaz Çalık
Mevki:Stoper
Doğum:26.02.1994
Ölüm:11.01.2022 (27)
Uyruk:Türkiye
  • 1649
    kendisiyle olmayacak gibi görünüyor. bunun öncelikli sebebi, kanımca, ahmet gençlerbirliği sk'nden kulübümüze transfer olurken onu olduğundan farklı hissettiren taraftarımızdır.

    bir de, milli takıma yükselen ahmet'in doğru hamleli ve markaja dayalı oyun stili, alan savunmasını bence bir türlü benimseyemedi. işte yine aynı sorun: zihinsel gelişim, oyun ve saha görüşü. az biraz doğru fiziğe erişmiş oyuncularımız, hamleli oyuna bir şekilde alışıyorlar, fakat seviye atlamalarını sağlayacak antrenmanlara pek eğilmiyorlar. defaatle dile getirilmiştir bu oyunculara genç yaşlarında verilen paralar. bunun da etkisi var ahmet'in üzerinde. bu futbol oyuncusu olmaktan çok, insan olmakla ilgili bir durum. bazı insanlar, şöhretin ve paranın getirdiği manevi sorumluluğu taşıyamıyorlar. genç insanlar, bu başarısızlığa, sürpriz olmayacak şekilde, daha yatkın.

    ahmet için vakit günden güne gecikiyor. bence geleceğini çoktan bir anadolu takımı olarak belirledi. kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilenlerden olmamasını dilerim yine de. keşke böyle oyuncularımızın gelişim süreçleri belgeselleştirilerek genç akademinin eğitiminde kullanılsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın