resim
Ahmet Yılmaz Çalık
Mevki:Stoper
Doğum:26.02.1994
Ölüm:11.01.2022 (27)
Uyruk:Türkiye
  • 1648
    yanılmıyorsam 3,5 sezondur takımımızda olan oyuncu. gelişim kaydetmek bir yana; gençlerbirliği'ndeki ahmet, şu anki ahmet'den daha iyiydi ancak sorun bu değil.

    bu adam galatasaray'da ancak tüm takımın skoru korumak için geri çekildiği bir maçın son dakikalarında oyuna girebilir. bu forma altında bundan daha iyisini yapabilmesi mümkün değil. iyi niyetli, duyduğuma göre salgına rağmen florya'da çalışmaya da devam etmiş ama yok yani; galatasaray'ın ilk 11'inde oynayabilecek yetenek ve kalite yok adamda. bu da onun kabahati değil.

    14 haziran 2020 çaykur rizespor galatasaray maçı dahil forma giydiği her maçı izleyin. kendisinin ilk 11'de oynadığı her maçta rakip takımlar topun sürekli kendisine gelmesi için diğer tüm oyunculara baskı yaparken kendisine gelince sadece alanlarını kapatıyorlar çünkü ahmet topu oyuna sokamıyor. böyle bir şey için ne teknik kapasitesi var ne de oyun zekası. üstüne üstlük defansif açıdan da iyi değil. hal böyle olunca rakipten bağımsız kendisinin ilk 11 oynadığı her maça handikaplı çıkıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın