resim
Yaşar Kemal Uğurlu
Görev:Hakem
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 315
    cikciklerin tepetaklak gittiği sezonda*, galatasaray alip yurumesin, fark acilmasin, verilen bir soz de var trabzonspor sampiyon olsun diye turlu katakulliler döndürüldüğü konusulan ortamda, cok guzel oldu, cok da guzel, iyi oldu taam mi seklinde mac yonetmis kisilik.

    yani demek ki söylenenler bosa değilmiş diye dusunuyor insan. simdiye kadar asla hakemlerde suc bulmadim, hep kendi takimimda ve oyuncularimizda hatalar aradim ve buldum ama bu sefer farkli.
    evet bu sefer farkli, zira ortada olan pozisyonlarda ve hatta az biraz da olsa galatasaray'in lehine olan gri sayilabilecek pozisyonlarda hep cay işletmeleri limited şirketi'nden yana karar almis hakem. 14 haziran 2020 çaykur rizespor galatasaray maçından bahsediyorum. umarim bir daha takimimizin macina verilmez. evet, bizde de hata var, sanssizliklar da yakamizi bırakmadı ama cay fabrikasina verdigi penalti penalti ise, o zaman donk'a yapilan da penalti. hatta penalti olmadan onceki pozisyonda onyekuruya yapilan hareket de bal gibi düdük calinacak pozisyon. evet o derece!

    yani tek denilebilecek sey var, 6222 kere kanun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın