resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 3740
    martin linnes'in yıllarını kaybeden takımın galatasaray'ımız olmasını istemezdim.

    şampiyonluğu alışkanlık hâline getirmemizin yanında, kazanmayı alışkanlık hâline getiremedik birkaç senedir. serilerimiz oldu, fakat o seriler bile tedirgin; şampiyonluk anlamına gelen; hiç rahat izleyemediğimiz serilerdi. kanser olduk, ama şampiyon da olduk. linnes gibi oyuncular, böyle süreçlerde bir iki hatalarıyla takımdan kesilirler ve oynama alışkanlıklarını kaybederler. takım sürekli kendi başarısı için oyuncu harcamak zorunda kalır. bu nevi doğal seçilimin pençesinde, altyapımızdan çıkan genç futbolcularımız bile sayısız kez parlayacak gibi olup sönüverdi.

    linnes'e farklı oyun karakterleri, farklı roller kazandırdığımızda, rahatlıkla bir görev adamı olabilirdi örneğin. süratine, istikrar ve birlikte oynayacağı, yeterli oyuncularla eklenecek oyun aklı eklendiğinde, kendisi, ilk 11 tahtasına yazacağımız ilk birkaç isimden biri olabilirdi. ancak doğrusunu söylemek gerekirse günü kurtardık. bugün bile, ne linnes'i kurtaracak zamanımız var ne de bir başka oyuncumuzu.

    kadro, önümüzdeki sezonlarda ciddi reformlara gebe, ancak önceki reformlar çoğunlukla ölü doğdu. başımızda iyi bir ebe var bu bağlamda, ancak xxi. yüzyıl'a uygun bir akıl ve ar-ge ekibi yok. bunun düşünülmesi gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın