• 118
    şampiyonluktaki rakiplerimiz başakşehir ve trabzonspor galip geldi bu hafta ve bizi bu maçı kazanmaya mecbur etti. puan kaybına tahammülümüz yok. bu maçı kazanmalıyız ki başakşehir ve trabzonspor'a karşı oynayacağımız maçların bir anlamı olabilsin bizim için.

    önemli olan covid-19 yüzünden verilen ara sonrası takımların nasıl döneceğiydi. başakşehir en hazır dönen takım gibi göründü. trabzonspor için emin değilim göztepe çok kabız bir futbol oynadı.

    bakalım bizimkiler nasıl bir dönüş sergileyecek. şampiyon olmak istiyorsak iyi bir dönüş sergilemeliyiz. rizespor'un oyuncu kalitesi bizimkiyle yarışamaz. bizimkiler profesyonel kalabilmiş ve kendilerine iyi bakabilmişse lige kaldığımız şekilde devam edebiliriz.

    rize'de taraftar olmayacak elbet bizi daha da rahatlatır bu. rizespor başkanı her ne kadar düşme tehlikelerinin olmadığını söylese de uçurumun kenarındalar. kafa olarak bu maçta çok kasacaklardır ama fizikleri ne kadar izin verecek göreceğiz.

    rizespor'un ara öncesi maçlarından hatırladığım kadarıyla skoda tehlikeli görünüyordu. onun icabına donk bakacaktır.

    biz izleyiciler açısındansa maç yayınındaki kamera açısı çok kötü olacak yine. rizespor ligden düşse de kurtulsak şu kamera açısından.

    usta ayaklarımızın kalitelerini gösterip vurduklarının gol olduğu bir maç olmasını diliyorum.

    özledik, çok özledik. güzel bir dönüş ile mutlu olalım ve önümüzdeki haftalar için şampiyonluk ümidimizi devam ettirelim.

    fatih hoca donk'un yanında kimi oynatacak onu çok merak ediyorum. maçın 11'i açıklandığında göreceğiz bakalım. hoca 3'lü savunma ile çıkarsa şaşırmayacağım; ancak yedekte stoper kalmayacağı için tercih etmeyebilir. donk-ahmet ikilisiyle maça başlayıp savunma esnasında lemina'yı bu ikilinin arasına çeker yine.

    sarı kart sınırında oyuncularımız var. marcao'nun sakatlanması sonrası donk'un durumu kritik oldu. bence bu maçta sarı kart görüp cezasını gaziantep fk maçında çekmeli ve sonraki başakşehir maçında oynayabilmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın