• 37961
    "ekonomik sıkıntıları futbolcularımızla birlikte göğüsleyeceğiz, sezonu sonu oturup görüşeceğiz. kulübü borçlandırarak pahalı futbolcuları türkiye'ye getirip, şov yapmak yerine öz kaynak daha değerli. hepimiz şov yapmayı bırakmalıyız."

    "son 3 yılda yapılan transferlerde ben görevli değildim. kampanyamız için ben birlik çağrısı yapıyorum ama muhalif kesimden hala destek gelmiyor. kulaklarım açık, bekliyorum. burası emanet bir yer, biz de gelip geçeceğiz."

    "caner erkin ve gökhan gönül ile şartlar uyarsa devam edeceğiz. sergen yalçın'ın oynatmak istediği herkesle oturup konuşacağım. hocamdan da isimleri henüz net alamadım. istemedikleri varsa ayrılacağız."

    "talisca dönmek istiyorsa ve ekonomik şartlara uyarsa beşiktaş'ta oynamasını isterim. ancak quaresma defteri kapandı. artık genç çocuklara, gelir getirecek futbolculara yöneliyoruz. vizyonumuz bu."

    “abdullah hoca, 30 milyon tl tazminatımdan vazgeçtim derse teşekkür ederim kendisine ama bunu deme mecburiyeti yok. kulüp, iş bulana kadar olan maaşlarını ödemekle kulüp mükellef."

    "ben umut tacirliği yapamıyorum. beceremiyorum..sabır gerekiyor.. ben buraya geldim, enkaz edebiyatı diyorlar ama nasıl yapacağım. elektrik parasını bile zor bir araya getiriyorum".

    "sabaha kadar uyumadım. dün istekli olan kazandı. hedefi şampiyonluk olarak koymuştuk. 2.5 aylık ara bize yaramamış."

    "2 günde 200 binin üzerinde sms aldık. miktar olarak önemlidir. genç talebelerimiz, imkanı olmayanlar için sms önemlidir. maddi imkanları iyi olanlar için hesap numaraları var. oraya da bağışların gelmesi lazım, gelmiyor."

    "sürekli muhalefet. geleli 3 ay oldu. pandemi geldi. bırakın işimizi yapalım. trollerle, medyayla, eski dostlarıyla rahatsız ediyorlar. ben içimizde bulunduğumuz durumu anlatacağım. anlatmazsam nasıl yardım isteyeceğim. muhalefetten 1 tane destek yok kampanyaya."

    ahmet nur çebi
App Store'dan indirin Google Play'den alın