resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 3806
    galatasaray'a gelmiş son 30 yılın en iyi başkanı dersem galiba yanılmış olmam. kulübü hortumculardan ve değnekçilerden devraldığı günden itibaren iyi ve kötü hamleleriyle başarılı bir şekilde ilerleyen, ekonomik anlamda kulübü yıllar sonra artıya geçiren, kulübün kasasındaki parayla kardeşini otelinde ağırlamayan ve onun masraflarını ödemeyen, galatasaray'ın gerek saha içinde gerek saha dışında hakkını savunmaktan çekinmeyen, tff, mhk, yalı çocuğu ve tayfasına verdiği mücadele yetmiyormuş gibi bir de içerdeki "mekteplilerle" uğraşan, sırf başarılı diye kendisini istemeyen ve hayatındaki tek vasıfları galatasaray lisesi'nden mezun olmak olan ihtiyar heyetine karşı mücadele gösteren galatasaray başkanıdır.

    kendisini sevmeyenler, parasıyla rezil olan zengin bebesinin her açıklamasıyla orgasm olan futbol cahilleridir. bu adamı diğer başkanlarla kıyasladığınızda kıymetini daha iyi anlıyorsunuz. fb ve bjk'yi söylemiyorum. kupamızıverinspor'un, silahımolsaydıhakemivururdumspor'un veya diğerlerinin kendi başkanınız olduğunu 1 dk hayal edin. bu adama sahip çıkmalıyız arkadaşlar.

    geçirdiği ameliyatlar sonrası durumunu pek vahim göremedim ve çok üzüldüm. gözlerimin duygulandığını söylemek istiyorum. en son fatih hocamız corona virüsüne yakalandığında bu kadar üzülmüştüm. imparator yaşına rağmen atlattı. şimdi sıra başkanımızda. inşallah en kısa sürede sürede toparlanıp o eski ve enerjik haline geri döner ve aramıza katılır.

    ayağa kalkın başkanım, daha sizi "efsane başkan" ilan edeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın