• 37955
    "yaklaşık 160 bin sms gelmiş ilk 24 saatte. burada desibel rekoru kırdık, inşallah bugün de sms rekoru kıracağız. ihtimal değil, beşiktaşlılar kesin halledeceklerdir."

    "hem spor, hem satış, hem karton maket... ne olursa, her şeyde rekabet ederek zirveye gitmek istiyorum. karton işinde biraz geride kaldık, inşallah önümüzdeki haftalarda egale edeceğiz."

    "tamamen sms'e yoğunlaşılmış gibi duruyor ama öyle değil. sms sadece bu işin bir parçası. havale yoluyla, web sitemizden, vb. kanallarla da istedikleri kadar bize ulaşabilirler."

    "biz bu paraları öze dönüş için kullanmayı planlamıştık. yeni transferler öze dönüşü ifade etmiyor. biz beşiktaş için sabreden taraftarlar istiyoruz. özümüzden uzaklaşmanın bedelini ağır ödüyoruz. aynı hatayı bir daha yapmak, bağış kampanyasına yazık olur."

    "beşiktaş'ın gelir ve giderlerine her türlü transferleri kovalayacağız ama iyisini, gencini. kulübümüzü gelir sağlayacak oyuncuları bulmamız lazım. uçağa bin, fotoğrafı ver, 5 milyona oyuncu getir, sonuç bu. maalesef o beklentide olanlara olumlu yanıt veremeyeceğim."

    "satabildiğimiz bir basketçimiz yok. bonservis kazanabildiğimiz bir hentbolcumuz yok. futbolda bilet alan adamın verdiği 100 lirayı neden buralara aktaralım?"

    ahmet nur çebi
App Store'dan indirin Google Play'den alın