resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 1440
    marcao ile beraber geldikleri günden itibaren geçen süreyi yarimșar sezon halinde incelemek gerekirse:
    1)2018-2019 2.yari ilk kez bir arada oynadılar.
    2)2019-2020 1.yari luyindama gayet hazır iken marcao fazla kilolarından dolayı form tutması çok uzun sürdü.
    3) marcao form tuttu ama luyindama sakatlandığı için lisansı askıya alındı.
    görüleceği üzere geldikleri günden bu yana birlikte oynadıkları tek dönem ilk yarı sezonlariydi. bu adamlar birlikte sakatlıksiz, sorunsuz, form tutmuş halde 1 yıl geçirsin ligi 20 gol altında tamamlarız. aldıkları yıllık maaşlar desek hakikaten çok düşük ücretler. ikisi birlikte 2milyon euro alıyorlardı. pandemi sürecinden ötürü maaşlar da %15 indirime gittiler. buda demekki toplam 1,7 milyon euro alıyor. serdar için ödediğimiz maaşı ve ortaya konan performansı düşününce insan sasirmaktan kendisini alamıyor. üstelik maç başı vs gibi primlerde yok.

    kesinlikle değerini bulan her oyuncunun satılması taraftarıyım. fakat bu kadar ucuza oynayan, stoper oyuncusu için yaşları genç olan ve daha uzun süre elimizde tutma imkanı varken neden yangından mal kaçırır gibi ucuza satmaya çalışıyoruz! ister dev aynasında görüyor deyin, ister uçuk kaçık deyin ama kendisini 25 milyon eurodan bir kuruş aşağıya göndereceğime takımda tutar stoper işini kafamdan atarım. marcao içinde aynı şeyleri düşünüyorum. sol ayaklı stoperi kim bulmusda biz ucuza satalım.

    elbet yapılması beklenen transferler var. bunun içinde kaynak gerekiyor. ama kaynak yaratma önceliği bu adamlar olmamalı. sat feghouli' yi, belhanda'yi, diagne' yi, babel' i, maicon'u, linnes' i ve hatta falcao' yu. bu adamlardan 20milyon euro bonservis elde etsek, hem sozlesmesi bitenler hemde satılacak bu isimlerden elde edilecek maaş tasarrufunu bir düşünün.

    bu yazda ödenecek bonservis bedellerinin çok masum olacağını düşünmüyorum. kaldıki basinda okuduğunuz transfer haberlerinde de görüyoruz bu miktarları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın