resim
Mariano Ferreira Filho
Takım:Atlético-MG
Mevki:Sağ Bek
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 2406
    defans yapamayan, kagni gibi, her rakibin sol kanat oyuncusunu yildiz eden, sene sonu gonderilmesi gereken, yetersiz bek oyuncusu.

    sirf hucum kurabiliyor dile turkiye'de dani alves muamelesi gormesi inanilmaz. dani alves denilen adam hizli, cevik, savunma akli ve becerisi olan bir adam. mariano'da bu ozelliklerin hicbiri yok. gencliginde belki vardi ama artik kesinlikle yok. vasatin biraz ustunde olan her kanat oyuncusu kendisiyle kedinin fareyle oynadigi gibi oynayabiliyor.

    gunumuz futbolunda 10 numaralarin bile savunma yapmasi beklenirken bu bek(defans) oyuncusundan adam gibi savunma yapmasi nasil beklenilmiyor anlamiyorum. hayir

    illa bekimiz oyun kursun defans yapmasa da olur diyorsaniz o zaman koyun 10 numara oynayan bir adami sag beke oyle yapalim bu isi. bu adamin yaptigi savunmadan daha kotu savunma yapacak adam pek yok zira.

    takimda bir oyuncu savunma yapmiyorsa o eksigi baska bir oyuncuyla kapatmak zorunda kalirsin ve bu takim icin bir handikap olusturur. son 2 senede bu adamin savunmada neler yaptigini, daha dogrusu neler yapamadigini hep beraber izledik. hala burada ovulmesi inanilir gibi degil.

    not: ilk senesinde biraz kosabildigi icin savunmasi idare edecek duzeydeydi ve dolayisiyla iyi is yapiyordu, ama son 2 senedir safi zarar. savunmayin su adami artik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın