• 5605
    şu an futbol aş'si bilfiil emre belözoğlu tarafından yönetilen kulüp. hatta iddia ediyorum içilen çaydan bile emre'nin haberi var.

    ali koç enteresan adam, kendi aklı ve ekibi yokmuş gibi sürekli futbol konusunda birilerine yetkilendirmeye çalışıyor. işin acı kısmı ise gerçekten o yetkinliğe sahip olmayan insanların aklına güveniyor. önce comolli şimdi de emre.

    türk futbolunu yakından takip eden adamlarız hepimiz. emre belözoğlu kariyerinin hiçbir döneminde sürekli röportaj veren, konuşan bir adam olmadı ancak şu an baktığımızda hemen hemen her gün farklı bir röportajı çıkıyor ve hepsinde sanki fenerbahçe'nin sözcüsüymüş gibi konuşuyor. üstelik serdar ali çelikler ve diğer fenerbahçe muhabirleri de tüm transfer haberlerini "emre'nin planı bu" gibi açık açık söylüyorlar. gelecek sezon olacak teknik direktörü de emre belirleyecek ve lisansını alır almaz da takımın başına geçecek.

    rıdvan, oğuz, aykut, ersun hiçbiri olmadı, şimdi de emre'ye bel bağladılar. umarım hiç ders almadan devam ederler bu arayışa. ali koç zannediyorum ki aziz yıldırım'dan bile daha büyük bir efsane olacak bizim için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın