• 621
    covid-19 pandemisi sonrası birkaç gün içinde tekrardan başlayacak sezon.

    futbolcular en son maçlarını mart ayının ortasında oynadılar. üç ay boyunca büyük çoğunluğu evde ve kısa bir süresi sahada antrenman yaptılar. bu nedenle fiziksel durumlarını tahmin edebilmek mümkün değil. fiziksel handikabın yanında psikolojik açıdan da zorlanacakları neredeyse kesin olan senaryo.

    takımların hem fiziksel hem de psikolojik açıdan yaşayacakları sorunlar nedeniyle kalan sekiz maç içerisinde sürpriz sonuçlara açık olacağını düşünüyorum. yani oldukça formda olan takımlar bir anda düşüşe geçebilir ya da tam tersi bir durum ile karşılaşabiliriz.

    bütün bu durumları düşününce hem takımımız için hem de diğer takımlar için oldukça ilginç bir sekiz hafta ile karşı karşıya kalacağız. her maç ayrı birer final olacak. umarım takımımız, hocamız ve yönetimimiz bu finalden de yüz akıyla çıkacaktır.

    marcos do nascimento teixeira' nın sakatlığı sonrası sezonun geri kalanında bir adet hamit altıntop' a ve bir adet felipe melo dönüşüne ihtiyacımız var. eğer bunları da gerçekleştirebilirsek şampiyonluğumuz hayırlı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın