resim
Oğulcan Çağlayan
Takım:Kasımpaşa
Mevki:Sol Kanat
Yaş:28
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 227
    2019-2020 sezonu yaz transfer döneminde çoğu galatasaraylı, adem büyük'ün transferine hem yaşından, hem bize karşı oynadığı maçlardaki davranışlarından, hem de "galatasaray seviyesi"nin altında olmasından karşı çıkmıştı. ancak, adem büyük bulduğu her fırsatı iyi değerlendirdi, hırsıyla, coşkusuyla ve davranışlarıyla hepimizin takdir ettiği bir oyuncu oldu.

    şimdi adem büyük'ün sayfasına bakarsanız "bu yaşına kadar büyük takıma neden gidememiş", "keşke 27-29 yaşlarında olsaydı" gibi yorumlar mevcut. adem büyük'ün neden bu yaşına kadar büyük takıma gidemediği sorusunun cevabını bence oğulcan çağlayan'ın başlığına bakınca görebiliyoruz. çünkü, gençken yeterli görmeyip, altyapıdakilere şans verilsin daha iyi söylemleri ile reddediyoruz. adem büyük'e karşı taraftardan tepki varken, fatih terim dışında kaç teknik direktör transfer ettirebilirdi?

    oğulcan çağlayan; 24 yaşında, potansiyeli olan, iki mevkiye alternatif oluşturabilen, yerli ve bonservis ücreti olmayan bir oyuncu. gelmesi yüksek ihtimal görünen yabancı sınırı nedeniyle, belki bir daha bu özelliklere sahip oyuncuları bonservissiz olarak bulamayacağız. bulduğumuzu da denemek için almamız gerekiyor, sonuçta tutmasa bile çok fazla zarar olmuyor. adem büyük gibi de, jimmy durmaz gibi de olma ihtimali var, denemeden bilemeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın