resim
Tahir Karapınar
Görev:Gençlik Gelişim Koordinatörü
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 12
    koronavirüs sebebiyle verilen 3 aya yakın bir arada -ki sezon bittikten sonra oluşan yaz ayları boşluğundan daha uzun bir aralık oldu bu- hiçbir teknik direktör ile anlaşamayan, yok bjelica, yok erol bulut, yok laurent blanc diye diye hem basını hem taraftarını uyutan fenerbahçe yönetiminin, sonunda takımı son 8 hafta için emanet edebildiği teknik direktör. vallahi böylesini dursun özbek bile yapamazdı. yine ajax, porto, çin milli takımı geçmişi bulunan riekerink az da olsa cv'sinde geçmişi olan birisiydi.

    tahir karapınar'ın emeğine, geçmişine hiçbir şey diyemem, saygım sonsuz. belli ki emekçi bir insan, alt liglerde ve anadolu kulüplerinde zorluğu, imkansızlıkları tatmış birisi. fakat vizyon vizyon diye 2 senedir gezinen, netice olarak ersun yanal'ı önce imparator ilan edip, sonra bir galatasaray mağlubiyeti sonrası dehleyen yönetimin yapacağı iş bu kadar olabilirdi.

    yani galatasaray'ın ligi idare etsin diye getirdiği altyapı antrenörü riekerink olurken, fenerbahçe'nin ise son 6 senedir bir yerde çalışamamış tahir hoca oluyor. vizyon len mq.
App Store'dan indirin Google Play'den alın