resim
Adem Büyük
Görev:Futbol Şube Sorumlusu
Takım:-
Yaş:36
Uyruk:Türkiye
  • 1193
    galatasaray'ın 23. şampiyonluğunu, kadroda düzenli forma şansı bulanlar arasında en çok isteyen oyuncumuz bana kalırsa. diğer oyuncular en az bir kez şampiyon oldular, gerek takımımızda, gerekse eski takımlarında. adem de 33 yaşına ramak kala, futbol hayatının son demlerinde büyük bir takımın kadrosunda bulunma şansını elde etti. ayrıca takımının 23. şampiyonluğu yakalaması da epey büyük bir ihtimal dahilinde. hem de bu kendisinin ilk şampiyonluğu olacak. bunun bilincinde olarak o kadar güzel mücadele ediyor ki, takdir etmemek mümkün değil.

    bu sezon oynadığımız maçlarda kendisinin oyun tarzını ve yeteneklerini ayrı, hırsını ve inancını ayrı izledim. kayseri maçında maç neredeyse bitmek üzereyken attığı, brugge maçında şampiyonlar ligi'nde attığımız tek gol, kendisinin aşırı hırsının getirdiği gollerdi. diğer oyunculardan çok daha fazla istiyor, inanıyor, farkına varıyor. bunu görmemek mümkün değil. elbette diğer oyuncular da böyle değil demiyorum, fakat adem'in inancı, hırsı gözlerinden okunuyor.

    böyle oyuncular her daim galatasaray'da olmalı. kendisinin de olduğu bir galatasaray takımını izlemek için sabırsızlanıyorum. ayrıca kendisi muhakkak önümüzdeki sezon da kadroda olmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın