resim
Jean Michaël Seri
Takım:Hull City
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.68
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1775
    2019-2020 sezonunda şampiyonlar liginde içeride oynadığımız maçların hepsinde iyi oynamış oyuncudur. özellikle 22 ekim 2019 galatasaray real madrid maçını seri çıktıktan sonra maçı kaybettik. seri oyundayken ne yaptığını bilen, orta sahada casemiro gibi şuan dünyanın en iyi defansif orta sahalarından birine sahip olan real madri'e ezilmeyen bir galatasaray vardı. yine1 ekim 2019 galatasaray paris saint-germain maçında seri iyi bir performans sergilemiştir. yani kendisi büyük maçlarda sinen ya da ezilen bir oyuncu değildir.

    ikinci durum, sürekli fiziğinden bahsediyoruz ama şuan dünyanın en dominant takımlarının orta sahalarında bile fiziken çok güçlü oyuncular yerine topu alıp dönebilecek oyuncular var. sırf bu yüzden manchester city, ilkay, david silva, de bruyne, bernardo silva gibi oyuncuları orta sahada oynatıyor. ilkay'ın zaten gerçek yeri orası da fizik olarak çok düzey olmadığı için onu da ekledim.

    kısacası, bizim takım kalibresindeki takımlar için yeterli ve oyunu açabilecek, takımın oyununu geliştirebilecek bir oyuncu. tamam bir xavi değil fakat biz de barcelona değiliz. bizim barcelona ile aramızda olan uçurum, seri ve xavi arasında olan uçurumdan çok daha büyük ve geniş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın