• 37781
    "nihat özdemir'in 'yanlış anlaşıldım' dediği sözleri sadece fenerbahçe taraftarı yanlış anlayabilir. ama trabzon taraftarı da diğer büyük kulüp taraftarı da aynı şekilde anlamış. yani '9 yıl önce şike olmuş ama 9 yıldır olmuyor' diye anlıyor halk bunu."

    "bizim milletimizde ırkçılık hiç yok. bir ara kaşıdılar. alevilik üzerinden kaşıdılar, kürtlük üzerinden kaşıdılar. ne oluyor dedim ya? benim bir sürü şahane alevi arkadaşım var."

    "trabzonspor'a uefa'dan gelen men cezası tarihi bakımından kesinlikle manidardır. 2019 dosyasını sen tam ligler başlarken, şampiyonluk potasında en büyük favoriyken mi açıklıyorsun? ben trabzonsporlu bir oyuncu olsam, bütün motivasyonum düşebilir."

    "bizde ırkçılık yok. peygamber efendimiz, mekke'ye girdiğinde ilk ezanı kim okumuştur? bilal-i habeşi okumuştur. neden bilal-i habeşi? sadece sesi güzel diye mi? hayır. siyah diye, köle diye. bizim dinimizde ırkçılık yok."

    "9 sene geçmiş, bu ara görüyoruz ki fenerbahçe, trabzonspor deplasmanına rahat gidiyor. centilmenlikleri görebiliyoruz, tansiyon biraz düştü. trabzonspor, kadıköy'e geldiğinde kazasız belasız dönerken bayram değil, seyran değil, nihat bey'in bu açıklaması geldi."

    "peki nihat bey, eğer yanlış anlaşıldığınıza inanıyorsanız çıkacaksınız, fenerbahçe kulübü'nden özür dileyeceksiniz. benden özür dileyeceksiniz çünkü ben bir fenerbahçeliyim. milyonlarca fenerbahçeli'den özür dilemek zorundasınız."

    "nihat bey'in bunu düzeltme şansı var. '2010-2011 şampiyonu fenerbahçe'dir' diyecek... bunu demezseniz, ben trabzonspor'un yerinde olsam, 'nihat bey, siz bunu ima ediyorsanız, şikeyle yönetilen bir kulüpteyken sizin şimdi federasyonun başında ne işiniz var' derim."

    rıdvan dilmen
App Store'dan indirin Google Play'den alın