resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 15711
    bugünkü ve son birkaç sezondaki selçuk inan'a bakarak yapılan yorumlara göre abartıldığı düşünülüyor olabilir ama bizdeki ilk sezonunu izleyenler ve hala hatırlayanlar için hiç de abartı veya şişirilmiş balon olmayacaktır.

    bize gelmeden önce 2010-2011 sezonunda trabzonspor'da şenol güneş ile zirve performansını görmüştü ve bize geldiğinde aynı performansa bile razıyken, büyük takıma giden birçok türk futbolcunun aksine bizde bir seviye daha atlamıştı. colman ile sağladığı uyumu daha komple bir orta saha olan felipe melo ile çok daha üst seviyeye çıkarmıştı.

    ancak, galatasaray'daki zirve performansının ardından her geçen sezon istikrarlı bir biçimde düşüş yaşadı, düşüş yaşarken andrea pirlo gibi dönüşüm de yaşayamadı. üstüne, başrol oyuncusuyken hamit ve sneijder'in gelişiyle liderliği paylaşmak yerine biraz da geri çekildi.

    her şeye rağmen, başlarda söylediğim gibi türk futbolcularda nadir olarak gördüğümüz şekilde zirve sandığımız performansını daha büyük beklentilere ve baskıya sahip galatasaray'a geçince bir tık daha arttırmış ve öyle bir performans göstermişti ki, barcelona'ya bile gitse o seviyeye çıkabilecek bir potansiyele sahip gibiydi. bu sebeple, maalesef kısa süre de olsa "xelçuk" lakabını sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın