resim
Uğurcan Çakır
Takım:Trabzonspor
Mevki:Kaleci
Yaş:28
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 110
    umarım 30m euroya gider. keşke 300m euroya gitse. ne kadar yukarıdan giderse hem ben o kadar gurur duyarım, hem de ligimiz bir o kadar değer görür.

    ama kardeşim neden 30m euro verilsin bu adama yahu? cenk dediğiniz adam öncelikle kafadan forvet, 22m euroya gittiği sezon ters volelerle, s400lerle yıkıyordu şampiyonlar ligini. peki uğurcan?

    çıktığı şampiyonlar ligi maçı sayısı tam olarak 0
    çıktığı uefa maçı sayısı 3 yediği gol 5 clean sheet 0
    çıktığı uefa ön eleme maçı 5 yediği gol 7 clean sheet 0
    verdiği şampiyonluk mücadelesi sayısı 0
    milli takım ile çıktığı maç sayısı 2 (birisi dostluk maçı, diğeri garantilenen andorra maçı)

    kesinlikle iyi bir kaleci ben de çok beğeniyorum ama bu adam bugüne kadar ne gördü, ne verdi, ne yaşadı da elin adamı çıkarıp 30m euro versin? türkiye'de gayet kendini gösteren, beşiktaşlıların her rakı sofrasında adını anmadan geçemediği fabri fulham'a 6m euroya gitti. tek düzgün maç çıkaramadı, şimdi mallorca'da kiralık yedek kaleci ki adam kafadan ispanyol, pasaport derdi de yok. şu uğurcan, abdülkadir ve yusuf için yapılan pr'ın yarısı yunus akgün'e, atalay babacan'a yapılsa her sene 100m euroluk oyuncu satarız. nah satarız nereye satıyoruz da en azından trabzonspor gibi olm bizde bir adam var her gelen 50m euro teklif ediyor da satmıyoruz diye gezeriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın