• 62
    dünya’da hatta uzay’da her şeye ama her şeye karşı savaşabilirsiniz ve kazanma ihtimaliniz az da olsa vardır. ancak bir şey hariç;

    gerçeğe karşı asla savaşamazsınız ve savaşsanız da kazanma ihtimaliniz yoktur. planck uzunluğu kadar bile ihtimal yoktur.:)

    fenerbahçe 2010/2011 sezonunda yaşanan şike olaylarında, gerçeğe karşı savaşıyor ve asla kazanma ihtimalleri yok. insan ister ki bu gerçekle bir an önce yüzleşsinler ama maalesef gittikçe şeytanlaşıyorlar. biz biliyoruz ki şeytan insan’ın üstünlüğü gerçeğini kabul etmediği, bu gerçekle yüzleşmediği için şeytan olmuştur. yoksa dört büyük melekten sonra en bilge melekti.:)

    yeri gelmişken söyleyeyim; nihat özdemir konuşmasında gerçeği ağzından kaçırmak zorunda kalmıştır. yoksa bilerek itiraf edecek kadar henüz olgunlaşmış değil. keşke ölmeden önce bildiği bütün gerçekleri anlatsa da günah çıkarsa. eğer bu günahlarla ölürse hali perişan. aynı şey aziz yıldırım, şekip mosturoğlu ve ilhan ekşioğlu için de geçerli. (malumunuz meşhur asbaşkanları semih bayülken ölmeden önce itirafta bulunmuştu.)

    artık babaları olarak bizden uyarması.:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın