• 10142
    şimdi hayıflanma olacak kusura bakmayın umarım doğru yere de yazıyorum. öncelikle trabzonspor, beşiktaş, fenerbahçe birbirine giriyor sonra hop bize fetö falan diyorlar.
    bu durum çok can sıkıcı bir hal aldı. özellikle twitter'da bir hayli yoğun bu.
    nihat özdemir - fener kapışıyor hop araya nerde kral hakan nerde arif siz fetöcüsünüz diyen ahmaklar yığını kendilerindeki yönetici grubunu görmeyen, bilmeyen mal grubu yazıyor.
    trabzonspor hop ceza yiyor ardından gene himmet bilmem ne yine hakan, arif nerde falanlar filanlar.
    keza 8taş bitti, tükendi başkanları tinercileri uyutmak için 87 sezon şampiyonluk nerde der cevap veririz. taraftar olarak ordaki tinerciler de himmet, fetö falanlar.

    şimdi bunlar bizle, taraftar sayısında, avrupa başarısında, kupalarda, şampiyonlukta, popülerlikte ve daha bir çok unsurda baş edemez. fakat çamur at izi kalsın mantığındalar hepsi işte isteğim burada başlıyor ağalar, beyler.

    varsa özür dilerim yoksa yapalım, bir site mi açarız bir youtube videosu mu, bir görsel mi yapalım artık bu düşük zekalılar en kolay nasıl anlar ise o dilden anlatıp fetö ile bunların bizden çok daha fazla ilgisi olduklarını gösterelim. ve her sosyal medya galatasaray taraftarlarının tweetlerinde bu unsur sabitlensin. diğer taraftarlar da, diğer taraftar gruplarıyla tartıştıkları anda bunu rahatça tartışmanın ortasına koysun ki laf anlatmak ile uğraşmasınlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın