resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 3746
    martin linnes için önerdiğimi daha önce de ryan donk için önermiştim. luyindama sakatlandığında onun yerine donk oynatılmalı, donk aslında ön libero mevkiine göre stoperde daha başarılı olur diye yazdığımda aynı menfi tepkilerle karşılaşmıştım. donk stopere bir yerleşti şimdi herkes vaaav diyor.

    şu anda sol stoperimiz yok. gençler tecrübesiz ve ahmet çalık ayaklı bomba. özellikle kendisine yapılacak preslerde dağılacağından hiç şüphem yok. tabi çok üstün seviyede oynadığı bir-iki maç var. o formu yakalamış ise ahmet çalık tercih edilmeli bu konuda şüphe yok ama yakalamamış ise çok riskli.

    elimizde olan stoperlere bakınca genç emin ya da ahmet çalık’ın alternatifi olarak martin linnes var. linnes’in sol stoperde düşünülmesi gerektiğini daha önce de yazdım. yani yeni değil bu düşüncem.

    yine yazıyorum, yine söylüyorum; ahmet çalık ve emin bayram’ın handikapları nazara alınarak linnes sol stoperde antrene edilmeli, gerektiğinde de sahaya sürülmeli. umarım oynarsa donk gibi başarılı olur da herkese kendisini kabul ettirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın