resim
Mbaye Diagne
Takım:NEOM SC
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 4051
    geçen sezon* kasımpaşa ve galatasaray formasıyla çıktığı 29 maçta 30 gol, 3 asist yapmıştır. ligin ikinci yarısında bizim formamızı 12 maçta giymiş ve 10 gol, 1 asist yapmıştır.

    biz kasımpaşa'dan diagne'yi alırken, arkadaşlarına gol pozisyonu hazırlıyor, duvar oluyor, kafa topu indiriyor veya ikili mücadele kazanıyor diye almadık arkadaşlar. ffp kısıtlamasından dolayı elde kalan parayı o dönemde kullanmak için aceleyle istatistiklerine bakarak aldık.

    diagne gelmeden gerek burada, gerekse de diğer mecralarda çoğu kişi diagne kraldır, diagne gelsin salsın kobrayı diyordu. e adam geldi 12 maçta forma giydi ve 11 gole etki etti. şampiyonluk yolundaki en önemli maçlarımızdan biri olan rizespor maçında* galibiyeti getiren golü attı. bu bile en azından iyi hatırlanması için yeterli bir sebep.

    gol kaçırıyor, etkisiz kalabiliyor falan filan ama asla çöp muamelesini hak etmiyor. yahu adam 31 ocak 2019'da bize imza attı. çok değil sadece 2 hafta sonra eleştirilmeye başlandı. bu başlıkta 30 ocak 2019'dan 26 şubat 2019'a kadar olan entryleri allah aşkınıza okuyun ne dediğimi o zaman anlarsınız. takımımıza katılmasının üzerinden 1 ay geçmeden çöp diyende oldu, beyinsiz diyende oldu.

    diagne yönetimin yakasından tutup 13 milyon euro bonservis vereceksiniz demedi arkadaşlar. yönetimi çok sevmeme rağmen aceleyle alınmış bir kararla uçuk bir bonservis bedeli ödediler. suç diagne'de değil, yönetimdedir.

    bide bir forvet oyuncusundan ne istediğimizi çok iyi bilelim arkadaşlar.

    diagne gol atıyor.
    -ama mücadele etmiyor.

    eren mücadele ediyor.
    -ama gol atamıyor.

    gomis hem mücadele ediyor, hem gol atıyor.
    - ama paragöz

    falcao gibi bir süperstar geldi.
    -ama vedat muriqi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın