• 37781
    "fenerbahçe'den teklif geldi, görüştüm. kimseye ihanet ettiğimizden değil, aslında biz bazı şeyleri sahiplendiğimizden susuyoruz. galatasaray'da oynadığımda, anlaşamadığımda fenerbahçe'de başkan ali şen'di. gittim, görüştüm. uçuk bir rakam sundu. teşekkür ettim."

    "sonrasında olmadı, yurt dışı olayım gerçekleşti ve yurt dışına gittiğimde o dönem başkan aziz yıldırım, o da aynı şekilde aradı. kendisine, hedeflerim olduğunu ve hedeflerim doğrultusunda yurt dışında kalmayı tercih edeceğimi söyledim. konu böyle kapandı."

    "ben fener'e gitmem!' değil. tamam, bir galatasaraylılık vardır, buna saygı duyuyoruz. bırakın bu açıklamaları yapmayı, kimseye şirin gözükmeyin. ozan için değil, genel söylüyorum. bu, şirin gözükmek."

    "ozan kabak'ın yaptığı açıklama, duygusal bir açıklama. bana kimse anlatmasın. bu konuda yalan söyleyecek halim yok. biraz daha esnek olmak, daha mantıklı gibi geliyor bana."

    "mancini zamanı, hoca bana: 'yurt dışında oynayan türk oyuncular için 5 isim belirle.' demişti. hakan çalhanoğlu'yu ilk sıraya yazdım. ünal aysal ile ikinci toplantıda 'çok pahalı, alamayız' dendi."

    tugay kerimoğlu
App Store'dan indirin Google Play'den alın