• 2204
    futbolu sevdiğimden kelli fenerbahçe haricinde tüm takımlara sempati duyarım, rahmetli fanatik dedemin takımıdır, benimle de çok uğraşmıştı zamanında beşiktaşlı yapmak için ama kalp sarı kırmızı atınca bi kere geri dönüşü olmuyor. ruhu şad olsun. ne diyodum, evet sempati duyuyordum beşiktaşa. avrupa’da başarılı olmalarını da isterim ya da isterdim bilemiyorum çünkü son yıllarda bildiğin bir grup ergen tarafından yönetilir oldu. bu durum haliyle de taraftarına da yansıdı.

    daha önce ben bu kadar bilgisiz, futbol cahili yönetim grubu ve taraftar topluluğuyla karşılaşmadım inanın. bak fenerbahçeden nefret ederim ama taraftarında en azından başarı için her yol mübahtır felsefesi var. bunlarda o da yok. güce tapma desen, başarısızlar. hiçbir şey yok abi. kimi neyi destekliyorlar o bile belli değil. bildiğin leş olmuşlar yahu. ben böyle gerizekalılık görmedim gerçekten.

    kardeşim; varsa elinde kanıt git uefa’ya, cas’a.. sun belgelerini, söke söke geri al şampiyonluklarını. hatta küme düşelim kabul. helal-i hoş olsun. madem bu kadar eminsin sun abi belgelerini. niye uzaktan uzaktan salvo yapıyorsun? ama iddia ediyorum yönetim kurulunda yabancı dil bilen biri bile yoktur. o derece vasıfsız bir camia siz düşünün artık.

    valla bunların ağlamaları o kadar hoşuma gidiyor ki anlatamam. çünkü ne zaman ağlıyolar ya da iftira atıyolar, göklerden gelen bir karar varmış gibi bok belaya bulaşıyorlar. her şeyden öte tarihin en ilginç şikesini yapmış takımsın sen yahu. at ile şike mi olur aq. fenerbahçeyi aklamak için ligde tutuldun yahu sen. fenerbahçe o sene şike yapmasaydı sen anasının bal ligine düşürülürdün, kimse acımazdı sana, o derece vasıfsız ve etkisizsin hala tırı vırı ediyorsun. dua edin fenere kardeşim. dediğim gibi bütün yollar sana açık. gerekirse git allah katında hak ara ama böyle korkakça kafa açma be kardeşim. git ara hakkını. tutan mı var sanki?

    camiamdan isteğim lütfen bu ergen irilerine cevap verilmesin. bizden uzakta bi köşede geçirsinler ergenliklerini. kaç milyar tl borcun var, herhangi bir gayri menkulün yok, taraftarın semt takımı hüviyetinde, 10 yılda bir anca şampiyon oluyorsun, kapında icra memurları volta atıyor, hala batmış yahudi gibi eski defterleri karıştırma derdindesin. bi git allasen ya...
App Store'dan indirin Google Play'den alın