resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 2638
    (bkz: boş bakkal)
    varoluşuna içkin eylemleri yapıyor, arada bir tartıyor...
    kendisini ali koç olarak değil de ‘ ali ‘ olarak ele aldığımızda herhangi bir başarısının olmaması, hem soy ismine karşı kendini yetersiz hissetmesi, hem de şu an ömer koç’ un geçmişte de mustafa koç’ un zeka ve becerilerinin altında ezilmesi nedeni ile fenerbahçesi oynuyor işte.
    ciddi söylüyorum bu adamın yaptıklarını dursun bile bizdeyken yapamadı - denedi o ayrı - hani bize camia olarak iftiralar atmaya çalışıp küçültme gayreti güden kurbağalı dere bekçileri, galatasaray’ımızın dinamiklerine sahip olamadıkları için komplekse kapılıyorlar. eğer bir galatasaray başkanı ali koç’ un fenerbahçede yaptıklarını yapsa dünyayı başına yıkarlar, camia ruhu ve kimliği budur işte. gerçi fenerbahçe, bu ülkede spor klübü başkanlığının saygınlığını bitirip ilk görgüsüzlüğü başlatan takımdır, dönemin fenerbahçe başkanı gazinoda dansözle karşılıklı göbek atmış, o an ülkedeki bütün camialar şaşırmıştır.
    neyse sözün özü, ali koç da tıpkı aziz yıldırım gibi büyük başkan olma yolundadır ki nitelik olarak daha büyük olsa da nicelik olarak daha da büyümesini diliyorum, nice galatasaray şampiyonluklarına sayın başkanım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın