resim
Ahmet Ali Ağaoğlu
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:67
Uyruk:Türkiye
  • 280
    yabancı sınırlaması isteyen trabzonspor başkanı.

    peki yabancı oyuncu sınırlaması varken ne mi olmuştu? yerli oyuncuların maaş piyasası ve bonservisleri öylesine yükselmişti ki en iyi yerlileri zaten bonservis ödeyip alamayan trabzonspor o dönem ucuz alıp parlattığı selçuk inan ve burak yılmazgibi futbolcuları maaşlarını ödeyemeyeceği için onlara daha fazla maaş verebilecek olan galatasaray'a kaptırmıştı.

    hadi daha eskiye gidelim. abdullah ercan ve ogün temizkanoğlu gibi önemli oyuncularını fenerbahçe'ye kaptırmışlardı.

    senin takımının şehri belli, şehrin nüfusu belli, taraftar sayın belli, gelirin belli ki şu dönemdeki gelirlerin ekonomi bakanının trabzonsporlu olmasından dolayı da biraz suni. yarın katarlılara qnb'yi trabzonspor'a sponsor yapın diyen bir ekonomi bakanı olmayabilir. yarın çok daha az para kazanabilirsin haliyle. ama galatasaray'ın fenerbahçe'nin her zaman senin 1 oynattığın oyuncuya 2 verecek gücü olacak. bugün filip novak'ı bile fenerbahçe'ye kaptırdığın konuşuluyor.

    sen zannediyor musun yarın yerli oyuncuların önemi çok artması durumunda kendilerinden kat kat yeteneksiz yerliler 2 milyon euroya oynarken abdulkadir gibi, hüseyin gibi uğurcan gibi oyuncuları 1 milyon tl gibi maaşlarla amatör ruhla trabzonspor'da oynatabileceksin. en amatör ruhla oynayan oyuncun bile 2 sezon üst üste 6. olup, şehirde rahat rahat gezemez hale geldiğinde istanbula kaçıp daha yüksek paralar kazanmak isteyecek.

    ben bu kafayı cidden anlamıyorum ya. resmen kendi ayağına sıkıyor adam. hem de sadece 1 sezonluğuna şampiyon olabilirim umuduyla. evet 1 sezon. senin avantajlı gireceğin o yeni kurala ezeli rakiplerin 2. sene bir şekilde adapte olup seni yine geçecekler, sana bu ligi domine ettirmeyecekler çünkü. her şeyden önce senin 2 gol kaçırdığında yerli golcünü yada 2 hatalı gol yediğinde yerli kalecini trafikte sıkıştırıp korkutan şehrin izin vermeyecek böyle bir şeye. bunu sen de çok iyi biliyorsun. şaka gibiler cidden ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın