resim
Vedat Muriqi
Takım:Mallorca
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.94
Uyruk:Kosova
  • 1257
    30 milyon eder mi etmez mi bilmiyorum futbol piyasasındaki rakamlara aklım ermiyor ama vedat'ın oyunculuğuna dair transfer savaşları sürerken de, şimdi de düşüncem değişmedi: bana göre hala iyi ve gelişime açık bir oyuncu. maalesef.

    müthiş bir teknik kapasiteye ve hıza sahip olmadığı doğru ama bunları rakamlara asla yansımayacak mental kriterlerin çoğunda iyi olmasıyla tamamlıyor. ikili mücadeleden çekinmeme, oyununu bırakmama, ekibe hırs katma konusunda ligin en iyilerinden. pasları yüzdeli olmasa da doğru pas tercihini görmediğine çok az rast geldim. bazen tekniği yetmese de büyük çoğunlukla doğru pası görüyor. takım oyunu oynamaya, arkadaşlarını da oyuna dahil etmeye yatkın. bunlar zaten bu oyuncuda vardı ama teknik özellikleri çok düşük olduğu için düşük seviyede oynuyordu. hatta 30 maçta 3 gol atabilmiş olmasına rağmen gençlerbirliği'nde hala kadroda olmasını sağlayan da mentalitesi ve fiziğiydi.

    bunların üzerine bir forvette muteber olan özellikleri bir tık artırınca rize ve üzerinden fener yaptı. biraz daha artırırsa uluslararası bir oyuncu da olabilir gayet. bize gelse o gelişimi göstermesini beklerdim. fener'de olunca da haliyle sönmesini ve çaptan düşmesini bekliyorum. ikisi için de potansiyel var. ama açıkçası rakibime gidene kadar ligde en keyifle izlediğim oyunculardan biri olan adamı sırf rakibimde olduğu için yermek de istemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın