resim
Andrea Pirlo
Görev:Teknik Direktör
Takım:Sampdoria
Yaş:45
Uyruk:İtalya
  • 522
    yazdığı deli saçması kitapta, imparatora da dokundurmuş futbol virtüözü, yazar, eleştirmen, yorumcu... ya da her ne ise
    bugün galatasarayı versen ilk üçe sokar mı bilemezsin ama gelmiş 50 yıldır futbolun içinde yer alan bir adamı saçma sapan argümanlar ile eleştiriyor. eleştiriyor olması sorun değil saçmalıyor olması sorun! "pirlo da bilmiyor ise kim bilecek ?" diyen antenler var birde! bu adamlar tez yazsa tek bir kaynak doküman ile 300 sayfa yazar da bana mısın demezler. ulan! madem soru cevap yapacaksın, hagiye de sor, shevaya da sor, rui costaya da sor, popescuya da sor, manciniye de sor, mourinhoya da sor ya da belki soranlar olmuştur lütuf et de oku! gerçi göreceğiz yakındır taktik dehası pirloyu bir takım çalıştırıp götüne 3 hafta içinde teneke bağlanınca.

    neyse hepsini hadi geçelim hepsini, daha da kötüsü şu, fatih hocanın taktik bilmeyip gaz ile çalışıyor olması konusu. deli olursun ya! en az "türkiye bor madeni zengini ama çıkarttırmıyorlar abi" ya da " abi türkiye'de petrol var ama beton döktürüyor ingilizler" deyişleri kadar sığ ve bir o kadar da saçma bir ifade. ulan adam almadık kupa koymamış, neyin gazı ?
    hadi türk takımına gaz, fiorentinaya neyin gazı abi, deli misiniz ya ? bilen bilir zira çatır çatır top oynadı lan fiorentina o dönem, niye aldı sanıyorsunuz milan bu adamı ? zaccheroni'yi tokat manyağı yapmıştı bir sezon içerisinde ama ya gazla yaptı tabii, opetten alıyordu hatta, istanbula kadar fatih hoca sonra da arap faik kullanıyordu. harbi lan öyleydi bak. bor madeni de çok zaten ülkemizde, harbiden şaka yapmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın