• 613
    geçtiğimiz 2018-2019 sezonunun 26. haftası sonundaki puan durumuna baktım az önce.
    lider başakşehir'den 6 puan geride olmamıza rağmen ama umudumuz yüksekti, zira kalan 8 haftadan biri rakibimize karşıydı ve öyle ya da böyle yapacağı ilk hatada tepelerine binecek gibi bir ruh halimiz vardı, o ara birisi dese "hadi lan oradan" denecek hadise gerçekleşti ve son 8 haftada 6 puan geride olan takımımız ligin son maçına formalite olarak çıktı...
    son 8 haftaya tek tek baktım, ilmek ilmek oya gibi işlemişiz, bir aslan ustalığıyla sevgili başakşehir'den 33. haftada emaneti bir almışız pir almışız.
    söz konusu galatasaray olunca kamuoyu da pek şaşırmamıştı bu duruma.
    (bkz: ne dediler/#2857594)

    şimdi de 2019-2020 sezonunun kalan kısmının oynanmasına ilişkin kopan "patırtı gürültü"nün, "aman oynanmasın"ların, "ama covid-19"ların, "önce sağlık"ların ...........vs. hepsinin sebebi işte bu, hepsi adı gibi biliyor ki galatasaray, aynı geçen 2018-2019 sezonunda olduğu gibi, aynı geçmişteki birçok sezonda olduğu gibi usul usul gelip, bütün emanetçilere teşekkür ederek 23. şampiyonluğu alacaktır evvelallah'ın izniyle.
    bu nedenle geçen seneki o vahim tabloda bile son haftayı formaliteye çevirebilen bir galatasaray ortada iken, arada 3'er puan bulunan, üstelik her ikisiyle de maçlarının bulunduğu rakiplerine karşı bu seneki 19 temmuz 2020 galatasaray göztepe maçına şampiyon olarak çıkıp, son 2 haftayı formaliteye çevirirse hiç şaşırmayacağım.
    üstelik bu sayede, rakibimizin "dünya fenerliler günü" nü bu şekilde anlamlandırarak onlara ne kadar değer verdiğimizi! ve sevdiğimizi! bir kere daha göstermiş oluruz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın