resim
Nuri Şahin
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Dortmund
Yaş:35
Uyruk:Türkiye
  • 1221
    --- alıntı ---

    g.saray, werder bremen ile sözleşmesi bitecek nuri şahin’i özel bir proje kapsamında kadrosuna katmak istiyor. harvard diplomalı yıldız futbolcuya, en fazla üç yıl sonra idari yetkiler de verilecek

    fatih terim yönetiminde yeni bir proje hazırlığında olan galatasaray'ın ciddi bir hedefi var: nuri şahin. hasan şaş'la başlayan teknik heyetteki değişimi sezon sonu hızlandıracak olan sarı-kırmızılılar, terim'in de onayıyla nuri'ye sarı-kırmızılı formayı giydirmek istiyor. ancak gurbetçi yıldız, sadece futbolculuk yönüyle değil, idareci kimliğiyle de düşünülüyor.

    harvard'da spor, medya işletmeciliğinden mezun olan nuri üç yıl sonra galatasaray'da idari kadroda yer alacak. 4 dil bilen, uluslararası tanınırlığı olan nuri, sarı-kırmızılılara profesyonel anlamda ivme kazandıracak bu projenin ilk önemli meyvesi olacak. halen werder bremen forması giyen 31 yaşındaki orta sahanın, sezon sonu sözleşmesi bitiyor. bremen, bundesliga'da küme düşme adaylarından biri. nuri şahin, uzun vadeli bu planlamayla galatasaray'da görev almaya sıcak bakıyor.

    kaynak: skor - mesut yıldırım

    --- alıntı ---

    ben bu işe olumlu bakıyorum, inşallah gerçekleşir, nuri gibi bir prosfesyonel her takımda iş yapar, adam zaten galatasaraylı. bence çok fazla katkısı olacaktır saha içi ve saha dışı olarak. yaşlı olarak bakılıyor, bence bunun sebebi çok genç yaşta piyasaya çıkması ve hala devam etmesi, daha 31 yaşında, bir orta saha için verimli geçebilecek yıllar, özellikle bu tipteki orta sahalar için, olgunluğun zirvesine çıktıkları yaşlar oluyor, zaten nuri hiç bir zaman fizik gücüyle öne çıkmadı, 39 yaşındaki emre belözoğlu bile yaşına rağmen yıllardır bu ligde iyi katkılar veriyorsa nuri niye katkı veremesin. zaten her maç 11 oynayacak oyuncu olarak da gelmeyecektir, ama sağlıklı bir nuri şahin her zaman katkı verebilir. nuri'yi önce galatasaray forması altında oynarken, emekli olduktan sonra da kulüp içinde aktif olarak rol alırken görmek istiyorum. zaten yapılan haberde de hocanın bu transferi bir proje olarak düşündüğü belirtilmiş. sezon sonu sözleşmesi bitiyor, galatasaray taraftarı, ve çağıran isim de fatih terim, 17 yaşındayken onu milli takıma çağıran isim. fazla maaş isteyeceğini de düşünmüyorum. yıllık 1-1.5 m€ seviyelerinde maaşla 2+1 yıllık sözleşme ideal bence. hem kısa vadede hem de uzun vadede bizim için faydalı bir iş olacağına eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın