• 13579
    bir futbolcu sirf galatasaray’da veya milli takimda oynuyor diye sonuna kadar ovulen, sirf bir baskasi fenerbahce veya baska bir takimda oynuyor diye yerin dibine sokulan platform.

    belhanda icin “muhtesem”, “sensiz olmuyor”; 2020 model selcuk icin “lider”, “maestro” yorumlari mesela yapilirken; emre belozoglu basligi altinda “hic bir zaman vasatin ustune cikamadi”, “çöp” gibi yorumlar gormeye herkes alisti artik.

    hatta muriqi bize geldi gelecek denirken basligi “ibra”, “bu sezon 30 gol atar” cilar ile doluydu , 2 gun sonra “çöp”, “hain” yorumlariyla doldu. adam her mac gol atarken “kazma bu yaa”, “attiklarini ben de atarim” yorumlari gormeye de alistik hatta.

    fatih terim icin “hoca formsuz” diyenleri galatasaray dusmani ilan edenleri de gorursunuz, alex de souza icin “belhanda, misimovic daha iyiydi” diyenleri de. ki bunlar tek tuk degil, bu platformda yazar olan hatri sayilir bir guruh tarafindan hakikaten dusunulerek yazilan seyler.

    mehmet demirkol yabanci kontenjanini elestirirken mesela “türkiye’nin en cesur kalemi” olur sayfalarca, hasan sas icin “ayip etti” derken “ne bicim galatasaray liselisin, hain” olur. ugur karakullukcu yeni transferlerimizi overken “icimizden biri”, “gercek galatasarayli” olurken; 2 ay sonra “fenerbahce iyi oynuyor” derse “satilmis herif”, “fb sevicisi” olur ornegin.

    bir yandan herkes antu denen çöp platformla (hakli olarak) dalga geciyor, bir yandan da bir grup ise antu kafasindan farksiz entryler giriyor. hal boyle olunca, tutup da biri “galatasaray sozluk kafasiyla konusmayin” derse agzini acip bir laf edemezsin.

    sacma sapan laf sokan mi dersin, ozel mesaj yoluyla taciz eden mi dersin. akil fikir diliyorum bazilarina.
App Store'dan indirin Google Play'den alın