resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 15704
    5 yıllık 20 milyon euro'ya yakın para kazandığı, galatasaray'ın belini kıran o kontratın son iki senesinde "indirim yapalım uzatalım" tekliflerine yanaşmamasını asla unutmayacağım oyuncu.

    efsane olmak bir kulüpten hiç ayrılmamak değildir, zaten galatasaray'dan kazandığı dudak uçuklatan tarihin en kazık 2-3 kontratından biri varken başka bir seçenek düşünemezdi.

    maç başısıyla yıllık 4 milyona dayanan kontratını kulübeye sırtını dayaya dayaya almıştır. o kontratın suyuna kadar sıkıp içmiş üstüne kontratını bir kez daha uzatmıştır, şimdi de bir kez daha uzatmak istemektedir. ben bunda asil bir galatasaraylılık göremiyorum kusura bakılmasın. galatasaray'ı çok düşünseydi yabancı kuralından faydalanıp kopardığı o korkunç kontratı yine pahalı ama daha makul çizgiye çekebilirdi. kulüp bunu çok istedi ama o hiç buna yanaşmadı.

    emre kıyaslarına çok girmeyeceğim emre tabii ki bu kulübe ihanet etti falan ama farazi bir kıyas üzerinden sempati devşirilmesi yanlış. en az 4 bence 6 senedir yata yata galatasaray'ın iliğini kemiğini kurutan bir futbolcu için fazla kredisi var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın