resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 1428
    eljif elmas ve cenk tosun gibi ismler için ödenen bonservis bedellerini düşünürsek şampiyonlar ligi'nde muslera ve lemina ile her seviyede oynayabileceğine inandığımız bu ismin 25-30 milyon euro ölçeğinde bonservis getirisi sağlayabileceğini düşünmekte abes bir durum yok.

    arda ve ozan'dan gelen bonservis gelirlerini diagne ve riera için harcadığımızı unutmazsak genç yeteneklerimizi elden çıkardığımızda yerlerini başarıyla ve daha uyguna doldurmuş bir kulüp olamadığımızı görüyoruz.

    bu seviyede bir ismin yerini 5-10 milyon euro'ya kolaylıkla tekrardan dolduramayacağımızı öngörebiliriz. ayrıca luyindama'dan gelebilecek olası gelirle takımdaki diğer eksik bölgelere de takviye yapılacağını düşününce haraç mezat elden çıkarma stratejisi doğru gelmiyor.

    bana kalırsa feghouli, falcao, belhanda, maicon, diagne ve olası alex telles transferinden sağlanacak gelirlere odaklanmak daha önemli. bu isimler elden çıkarıldığında zaten luyindama'nın bonservis bedelinin ötesinde yıllık bütçemizde rahatlama oluşacaktır. kazanılacak bonservis bedeli de bonusu olur ve yeni sezon planlamasında elimizi güçlendirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın