Türkiye Süper Lig 34.Hafta Maçı
20:00 Ali Sami Yen Stadyumu
2 - 1
  • 12
    11. yasima girdigim gun oynanan mac. oysa ne hayallerim vardi, bu maca sampiyonluk yarisi icinde girip dogum gunumde 16. sampiyonlugumuzu kutlayacaktik. sergen yuzunden hayaller suya dustu. ama tabi sergen'e gelene kadar iceride oynadigimiz kar yuzuden ertelenen denizlispor maci (1-0 kaybettik,) gene bir kac hafta sonra o meshur 3 golumuzun iptal edildigi 2-2 biten adanaspor, ve gene ciliz oynadigimiz 1-1 biten genclerbirligi maci var. o maclarda kaybedilen toplam 7 puani cok aradik.

    bu arada genclerbirligi demisken, ersun yanal trabzonspor ve eskisehirspor'da oldugu gibi gene o donem de bize bileniyordu. zaten o mactan yaklasik iki yil once yine ali samiyen'de kaybettigimiz ankaragucu'nun teknik direktoruydu. evet o meshur mac, hatirlatmama gerek yok. ama yine de ersun'un hakkini verelim o donem "genclerbirligi'nin genclerbirligi oldugu yillar"di.ama allahin sopasi yok en sonunda biz patlattik ersun'un balonunu hem de 20 yildir galip gelemedigimiz kadikoy'de. gun gelir devran doner hesabi. adamin o gunden sonra sirazesi kaydi psikolojisi bozuldu.

    mac ile ilgili cok fazla soylenecek birsey yok. formalite maciydi zaten. bir onemli nokta, suat kaya'nin galatasaray'daki son maciydi. hatta gol bile atmisti. 2-1 kazanmistik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın