resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 1426
    https://footrdc.com/...luyindama-a-everton/

    everton dedikosunun kaynağı olarak mercato gösterilmiş. ne foot mercato'da ne de tuttomercatoweb'de böyle bir habere denk geldim. sıkma haber olabilir.

    ivan drago yanında halt etsin. stoper dediğin luyindama gibi olacak aga, sadece fiziğiyle bile rakip futbolcuyu korkutacak. aynı zamanda tipiyle de karşı tarafa "seni boğarım" mesajını verecek. bunlara ilaveten hem hava toplarında etkili hem de cüssesine göre çevik olunca stoperin, yeme de yanında yat. rakipler yesin ayrıca. :(

    christian luyindama teixeira marcao ikilisi tarihimizin en iyi stoper ikililerinden biri, kesinlikle kaybetmek istemem bir taraftar olarak. öte yandan bu iki isimden gelecek 20+'şarlık kazançlara da fitim. önümüzdeki birkaç yılı bu transfer politikasıyla geçirmek mecburiyetindeyiz, "görece ucuza al, en az 2 katına sat". ek olarak ryan donk'un luyindama'nın yokluğunu hiç aratmadığı gerçeği de var, 1-2 sezon daha götürür bizi. altyapıda potansiyelli stoperler de mevcut. durum buyken ederini bulanı satmakta bir beis görmüyorum ki luyindama'nın geçirdiği ağır sakatlıktan nasıl döneceği de şu an için muamma.

    mevcut ekonomide satılamayacak oyuncu yok, teklif yeter ki tatmin edici olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın