resim
Jean Michaël Seri
Takım:Al-Orobah
Mevki:Ön Libero
Yaş:33
Boy:1.68
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1766
    2019/2020 sezonunun ikinci devresindeki akıcı oyunumuzun mimarı olan oyuncu. özellikle top üçüncü bölgedeyken ne kadar hızlı karar verdiğine ve topu ayağından çıkardığına bakarsanız neden bu kadar fazla pozisyona girdiğimiz anlaşılır. oyun tarzı estetik değil, dikkat çekici işler yapmıyor ve vücut dili de sempati uyandırmıyor, fakat bu arkadaş cidden çok faydalı bir oyuncu. aynı zamanda doksan dakika boyunca çok top kapamasa da sürekli pres yapıyor.

    nefret edeni çok ama tam formda olmadığı haliyle bile takımın çok önemli işlerini yapıyor. özellikle emre ve feghouli kaybedecek gibi oldukları topları bu adama bırakıyorlar, çok hızlı dönüp dokunarak topu bizde tutuyor. bu topları bazen üç adamın arasındayken vermeye çalışıyorlar, seri topu kaybedince seri'nin başına kalıyor, bazı densizler yuhalamaya falan kalkıyor hatta.

    *nda kendisi en zayıf halka olarak görülüyordu ama ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu herkese o an gösterdi. bonservisini bu virüs zamanında almasak da 1 yıl daha kiralamamız gerektiğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın