• 611
    covid-19 nedeniyle verilen aradan sonra 12 haziran 2020 tarihindeki maçlarla başlayacak olan özlediğimiz* sezon.

    federasyon 31. hafta dahil olmak üzere fikstürü de belirlemiş buna göre pazar'dan pazar'a maçlarımız var. bir tek 31. hafta maçları çarşamba günü görünüyor. sonraki haftalarda sanıyorum ki uefa'daki temsilcimiz ve türkiye kupası'ndaki duruma bakılarak düzenlenecek. büyük olasılıkla da çarşamba-pazar şeklinde oynanıp kalan haftalar tamamlanır.

    bir de 5 oyuncu değişikliğine izin verilecekmiş kalan maçlar için. keşke yapmışken bir takımın bir maça yazdırabileceği yabancı oyuncu sayısı sınırını da kaldırsalardı. 2 yabancı oyuncumuz kadroda yazılamayacaksa 5 oyuncu değiştirme olayı biraz zorlayacaktır. sadece bizi değil her takımı. bu +2 oyuncu değişikliği hakkı sırf oyuncu yoruldu diye çıkarabilmemiz için verilmiş bence. en son 2 değişiklik sakatlık ya da yorulan oyuncu yerine oyuna sokulacak olup nitelik değil de niceliği koruma adına yapılacaktır bence.

    neyse, hayırlı olsun en sonunda takımımızı izleyebileceğiz.

    bu arada keşke 30. hafta trabzonspor ile oynadıktan 3 gün sonra oynayacağımız kulüp alanyaspor olmasaydı. derbi yorgunluğundan sonra alanya sıcağı bizi etkilemez umarım.

    https://www.tff.org/...201&ftxtID=33308
App Store'dan indirin Google Play'den alın