resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 9668
    hep aynı tartışmaların öznesi olan teknik direktör.

    bir taraf kötü futbol oynattığını söylüyor, bir taraf kulüp tarihinin en büyük başarılarından birine imza attığını söylüyor. bir taraf kendisine kulüpte futbolculuk yaptığı için özel anlam yüklüyor, bir taraf bunun hoca değerlendirmede kriter olmaması gerektiğini savunuyor. bir taraf yaptığı akla ziyan transferleri hatırlatıyor, bir taraf başkanının basiretsizliğini hatırlatıp o transferleri yönetime ihale ediyor. bir taraf yıldız 10 numarasına kötü muamele yaptığını söylüyor, bir taraf o oyuncunun kulüpteki en iyi sezonunu aynı hocayla geçirdiğini söylüyor. bir taraf yerli kaptanlar özelinde yerli sevicilik yaptığını söylüyor, bir taraf böyle bir durum olmadığını, sırf o oyuncular iyi oyuncu oldukları için el üstünde tuttuğunu söylüyor. bir taraf anadolu takımlarındaki başarılı süreçlerini hatırlatıyor, bir taraf "e burası anadolu takımı değil, büyük takım hocası enerjisi yok, gitsin o anadolu takımını çalıştırmaya devam etsin" diyor.

    arkadaşlar bu modelin aynısından fener'de de var bir tane. fenerliler şu tartışmaya girince konuyu değiştiriyorum, internetteyse ileri sarıyorum videoyu. burada bari olmasın artık.

    ha, hamza hamzaoğlu'nun gelecekte bir dönem daha galatasaray'a geleceğine adım gibi eminim bu arada, onu da söyleyeyim. bu benzerlikler burada bitmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın