• 2973
    16 nisan 2012 beşiktaş galatasaray maçını tekrar izlerken ne kadar problemli olduğunu bir kez daha fark etmemi sağlayan taraftar. unutmuşum maçı bir en baştan tamamen izleyeyim dedim, sahaya dalanlar mı dersin, futbolcu dövmeye gelenler mi dersin, hakeme, tff'ye sövenler mi dersin... var oğlu var. hayır sahada oynanan oyun da belli yani. beşiktaş 2015-16 ve 2016-17 sezonlarında iyi parladı bir de 2017-18 sezonunun ilk yarısı denebilir. bunun dışında hep ortalama bir takım silueti var, 3. büyük yani. taraftar bunu kabullenmek istemeyince ortaya bu çıkıyor. yıllar geçiyor ama kafa hiç değişmiyor. fenerbahçe ile bazen rekabet bu yüzden daha tatlı geliyor. onların da altta kalır yanları yok ama bjk tayfa kadar beter değiller, küsküyü yedikleri zaman bir süre sesleri kesiliyor. bunların daha çok sesi çıkıyor nasıl oluyorsa.

    hep derim, beşiktaş küçüktür ama mide bulandırır. 250 milyon lira borç açıklamışken -ki bayağı kötü durumda olan fenerbahçe bile 40-50 bir şey açıkladı- hala sosyal medya başta olmak üzere çoğu yerde galatasaray'a sallamaları şaşırtıcı değil. az kaldı, bu sene de şampiyon olursak bir daha kafalarını kaldıramazlar.

    artık ne 2000'li yılların başındaki basiretsiz yönetimler var -ki avrupa şampiyonu olduğumuz zaman bile tonla borç vardı- ne de eski ekonomik düzen, ne de tecrübesiz teknik heyet. hepsi 10 numara. yeter ki biz işimize bakalım. gerçi türkiye'de avrupa liglerindeki gibi bir dominasyona da izin verirler mi büyük soru işareti. özellikle tff'nin oldukça büyük bir galatasaray nefreti varken.
App Store'dan indirin Google Play'den alın