resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 9652
    hamza hoca'nın dönemi ikiye ayırılır:
    1.sezon bitmeden önce
    2.sezon bittikten sonra

    burada başlık altında okuduğum iki düşünce tarzı olaya tümden bakıyor, ben farklı bir yolla anlatmak istiyorum. olayı ikiye böldüm ve şimdi anlatmaya başlıyorum.

    1.kısımda hamza hoca'nın başına geçtiği galatasaray ne yazık ki o dönemki fenerli arkadaşlarım tarafından 4 esprisine maruz kalmıştı. hamza hoca geldikten sonra o sezonda galatasaray üst üste oynadığı iki rakibe (bkz: balçova yaşamspor) (bkz: konyaspor)karşı aldığı skorları birleştirince 1905 ortaya çıkıyordu. bu duruma galatasaray bir anda gelmemişti. hamza hoca muslera'nın da dediği gibi taktik açısından bir dahiydi. hakan balta yı stopere çeken ilk isim kendisiydi. burak yılmaz santraforda çok ofsayta düşüyor diye 10 numaraya çekilmişti, 10 numarada oynayansneijder ise sol kanada geçmişti. presçi birisi olanumut bulut bir nevi sahte forvet olarak oynuyordu. ayrıca melo'nun sakatlandığı dönemdehamit altıntop melo'nun mevkisinde müthiş performans sergilemişti. ilk yarıda neredeyse süre bulamayan yasin öztekinden aldığı katkı hepimizin hafızasında. sezon bittiğinde ise çok şükür şampiyon olarak 4 yıldızı takmıştık.

    gelelim 2.kısma.
    sezona sabri ile devam edeceğiz diyince taraftarlarda homurdanma başlamıştı. santafor bölgesine kolbenin sigthorsson u çok istemişti ama ne yazık ki transfer gerçekleşmemişti. bruma kiralık gönderilmiş yerine lukas podolski gelmişti. sol beke lionel carole büyük umutlarla transfer edilmiş, alex telles ve felipe melo inter'e kiralanmış melo yerinebilal kısa, jem paul karacanve jose rodriguez transfer edilmişti.

    gördüğünüz üzere birinci kısım ne kadar iyiyse ikincisi o kadar kötü.

    bana sorarsanız hamza hoca bu tecrübe sonunda galatasaray 'a sezon sonuna kadar geçici teknik direktör olarak gelebilir ama uzun süreli imzaladığımız takdirde yine aynı tartışmalar gerçekleşecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın