resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 9651
    kendisinin en büyük hatası gerçekten galatasaray terbiyesine sahip, vefa duygusuyla dolu bir adam olmasıdır. galatasaraya kalkan olmak için kendisini feda etti. gazi olmak, en kötü ihtimalle şehit olmak istemişti ama bok yoluna giden niyazi oldu.

    halbuki o şartlarda ben bu ekonomik koşullarla kafamdaki futbolu oynatamam deyip istifa etse şimdi efsane olarak anılacaktı. manciniyi severim ama hamza hocam mancinin yaptığını yapmamış, kalıp mevcut durumu yönetmeye çabalamıştır. ama hamza hocam burda mancininin %5'i kadar değer görmez ya neyse.

    suyun öte tarafında trabzondan 3 kere kovulan ersun yanal daha 5 ay öncesine kadar fatih terimle karşılaştırılıyordu. bugünlerde de durum farklı değil; erol buluttan kendilerine pochettino yaratacaklarını sanıp hergün güzelleme yapıyorlar. ama biz fenerbahçenin henüz gerçekleştirebildiğine dahi şahit olmadığım 3 kupalı şampiyonluğu kazanan hamza hocayı (1+oglu)parantezine alıp taşak geçtik.

    hamza hocamda vefa çok da, bizim taraftarımızda zerresi yok. keşke hoca da sadece kendisini düşünseydi ve para suyunu çektiğinde dakikasında kaçsaydı. şimdi bir köşede fatih hocadan sonra oturacağı koltuğu bekliyor olacaktı, ona en büyük desteği de bugün burada ona gömenler verecekti. ama hoca elindekilerle savaşmayı seçti. olsun varsın hocam biz senin değerini ve kazandırdıklarını görüyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın