• 12
    anadolu efes'in gheorghe hagi'si olan shane larkin'in anadolu efes'e gelmesini sağlayan müthiş yetenekli pivot. her maça %100'ünü verir. efes forması ile final-four gördü. imza attığı 2014-15 sezonundan bu yana sakatlıklar haricinde beş sezonda efes forması ile bir an bile performansı düşmeden oynadı. bütün yabancılar değişti, sadece onun yeri değişmedi.

    savunmayı güzel yapan ve deyim yerindeyse savaşan oyunculara hayranım. bana göre bryant dunston da o savaşçı ruha sahip basketbolculardan biri. rakiple daima cebelleşir, elinden geleni değil, elinden gelenin fazlasını yapar.

    hala aklımdan çıkmayan 17 nisan 2019 anadolu efes fc barcelona lassa maçındaki performansını hiç unutmuyorum. bu maçın ilk çeyreğinde müthiş bir savunma yapmış, ikinci çeyrekte smits'in, üçüncü çeyrekte şimdilerde takım arkadaşı olan singleton'ın dirseklerine maruz kalmasına rağmen hiç geri adım atmamıştı. üstelik o gün kendisinden yaklaşık 10 cm uzun olan tomic'i adeta sahadan silmişti.

    kendisi euroleague'i 2014-15'te olympiakos ile finalde kaybettikten sonra efes'e imza atmıştı. ve sonunda 2018-19'da efes forması ile final-four görebildi ama maalesef finali anadolu efes'in belalısı cska'ya kaybettik. bu sezonsa hiç tartışmasız euroleague'e uçarak giden efes'le yine kupayı alması başka bahara kaldı. ama inanıyorum seneye olacak.

    ergin ataman, bryant dunston ve shane larkin'i izlemek müthiş keyif veriyor. bu yılların tadını iyi çıkarın. tıpkı 1996-2000 galatasaray futbol takımı gibi. umarım bu kadro bir euroleague almadan dağılmaz. ve dunston gibi bir 5 numaranız varsa hayatta sırtınız pek de yere gelmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın