• 29
    euroleague'in iptal kararı sonrası türk basketbol medyasında kendisinin ergin ataman'a laf çaktığı iddia edildi, bu yönde paylaşımlar yapıldı: "ergin ataman, bir düğmeye dokunarak normale dönebileceğini düşündü."

    https://www.hurriyet.com.tr/...ini-dusundu-41525169

    vasa'nın söylediği iddia edilen cümlenin kaynağı sırp mozzart sport'a verdiği röportaj:

    https://www.mozzartsport.com/...je-u-evroligi/358006

    görebildiğim kadarıyla ergin hocayla alakalı bir şey yok bu röportajda. öte yandan sırp sport klub'ın paylaşımı:

    http://sportklub.rs/...stavak-nerealan.html

    röportajda ergin hocayla alakalı dillendirdiği söylemi şu: "atamanova želja za titulom je ogromna i normalno je da je on zagovarao da se sezona nastavi.". yani demiş ki: "ataman'ın şampiyonluk arzusu çok büyüktü, bu yüzden sezonun devam edebileceği yönünde bir görüşe sahip olması mantıklı (normal).". hem ergin hocanın hem de vasa'nın menajerliğini yapan misko raznatovic de "belli ki çeviri konusunda yardıma ihtiyaç var" diyerek gece saatlerinde kişisel twitter hesabından bir açıklama paylaşmış:

    https://twitter.com/.../1265019749924298754

    görüldüğü üzere ortada ne dokunma veya dokundurma var, ne düğme var, ne laf çakma var ne de başka bir şey. twitter'da arama kısmına vasa'nın adını yazıp arattığınızda fenerbahçe ağırlıklı hesapların bu konuyu deştiğini göreceksiniz. tipik fenerbahçe politikası, başarısızsan başarılı olmak için çabalamak yerine rakibini zayıflatmayı dene, fazlasıyla aşinayız artık bu kafaya.

    vasa'nın efes'le 1 yıl daha kontratı var. nba yapması çok olası (hakları philly'de) olsa da kontratını tamamlayacağını düşünüyorum. ekürisi shane larkin'in de +1'i var, o da devam edip yarım kalan işi neticelendirsin.

    edit: kaynak düzeltmesi
App Store'dan indirin Google Play'den alın